måndag 27 maj 2013

Vecka 22

Hejsan!
Nu drar det ihop sig...
Först angående Leklandsbesöket. Andreas beslutade att utfärden dit kunde bekostas och ordnas av skolan om även 5-6 B åkte med. Så vi åker på fredag och kommer hem så vi hinner åka med våra normala skolskjutsar. Vattenflaska är bra att ha med. Tack ändå till de föräldrar som hade tänkt skjutsa.
De sista evenemangen för de sista dagarna på skolan kan ni läsa närmre om på Andreas blogg: www.wiklundandreas.blogspot.com .

Nästa veckas planering:

Måndag 3/6:Skolan har sin traditionella fotbollsdag på Bengtsböle IP. Köket serverar lunchen på Bengtsböle. Fotbollsdagen är en tradition som är uppskattad av både elever och personal. Lärarna ställer upp med ett lag i finalen och i år känner jag på mig att vi får tufft motstånd. Idrottskläder skall alla ha denna dag.
Skoldagen följer schemats vanliga tider.

Onsdag 5/6
Traditionsenligt deltar eleverna i en avslutningsgudstjänst. Vi promenerar tillsammans till kyrkan.
Skoldagen följer schemats vanliga tider.

Torsdag 6/6
Vi har vår första avslutning i Valbohallen och den här dagen kommer det att vara genrep i Valbohallen. Det ska bli roligt!
Skoldagen följer schemats vanliga tider.

Fredagen 7/6
Skoldag kl. 09.00-10.30 (ca!)
Avslutning kl. 9.00 i Valbohallen. Efter avslutningen samlas eleverna i sina klasser för utdelning av omdömen. Ni som önskar skolkjuts till avslutningen skall komma ihåg att anmäla det på inbjudan som kommer inom kort. Efter avslutningen väntar det långa och mycket välförtjänta sommarlovet.

//Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar