söndag 5 maj 2013

Vecka 19

Hej å hå!

Senaste veckan hade tjejerna en lyckad försäljning av sina bakverk! De önskar att åka till Mariebads spa för pengarna. De räcker till grundavgiften och till något tilltugg. Så frågan är om ni föräldrar tycker det är ok att kanske lägga till en tia vardera? Och skjutsa dem dit en lämplig kväll innan skolan stänger för säsongen? Vi kanske hinner med en bakrunda till men då blir det med hela klassen.

Denna måndag åker sexorna till det sedvanliga ÅCA. Bra om de är ordentligt klädda (sagt till om det redan), för de är mestadels utomhus. Då sexorna är borta kommer vi att känna in nya gruppen för nästa år då fyrorna är med oss.
Veckan är kort men rätt intensiv. Tisdag är det svenska grammatikprov på ordklasserna substantiv, adjektiv, verb, räkneord, pronomen, konjuktioner samt satsläran med subjekt och predikat. De har fått teoripapper av mig redan där allt finns samlat. Sexorna har engelskaprov på onsdag och femmorna matteprov. Matteprovet kommer att vara bitar från hela boken, mest för att se vilka delar som är viktiga att lägga mer energi på nästa läsår.
På onsdag ser vi på film och äter något gott till det. Alla tar med själva (de som vill) och man tar med den mängd som man själv äter upp.
Sedan är vi lediga torsdag och fredag!

Ha en skön vecka!
Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar