söndag 15 maj 2016

Vecka 20 (16-20/5)

Hejsan!
Den här veckan kommer vi att fokusera på medier ur genusperspektiv, och mestadels titta på stereotypa mans- och kvinnoroller i reklamvärlden. Eleverna får göra egna reklamfilmer. På fredag kommer vi att ha en morgonsamling som sammanfattar det vi gjort under veckan. På fredag får man även klä ut sig till det motsatta könet. Ingen oä-läxa denna vecka.
LÄXA TILL TISDAG (och hela veckan): ÖVA SÅNGTEXTER! Nu börjar det vara slut på läxor och prov så nu övar vi på sångerna så de sitter i ryggmärgen. Sångerna är: Ålänningens sång, Sommarpsalm från Åland, Imagine, Ge världens barn en chans, Jorden är vår, Jordens sång, The next generation. (Pojkarna behöver öva mycket på "The next generation", eftersom de ska sjunga vissa verser som de inte sjungit tidigare).
Bibba på onsdag.
Ma åk 6: vi kommer att räkna vardagekonomi denna vecka
Eng6: oregelbundna verb till torsdag.
Måndagen den 23/5 kl 15.30-17.30 ska åk 6 till KHS. Då är ni lediga på dagen. Skolskjuts ordnas från skolan. Vi meddelar vilken tid ni ska vara på uppsamlingsplatsen. Det är Jomala taxi som kör, så är det så att man ska stiga på någon annanstans eller inte alls åka med, så måste man meddela dem.
På FREDAG har vi en kväll tillsammans på skolan. Lapp med info har getts hem! Hör av er vid oklarheter (0405100378)
Ha en bra vecka!
Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar