söndag 1 november 2015

Vecka 45 (2-6 nov)

Hejsan!
Den här veckan fortsätter vi med Vasatiden. OÄ-läxa till fredag: läs s. 114-117. Läs även på frågor och svar om texten i häftet. Texten inläst på www.lemland56.blogspot.com.
Sv: Vi börjar med sj-ljudet samt börjar att skriva manus till dockteatrar medan några börjar öva på teater till julfesten. Diktamen till torsdag. 
Ma åk 5: Prov på torsdag om bråk kap. 2 (st 19,23,24,26 hoppar vi över)
Ma åk 6: Se veckans mål
Eng 5 och 6: Ord till torsdag
OBS! Simning på onsdag.
Sandra, Tim och Robin har utvecklingssamtal denna vecka.
Som motvikt till hur världen ser ut just nu så planerar vi att onsdagen den 18/11 bjuda in barn och föräldrar till en ”Sträck ut din hand-kväll”. Den kommer att innehålla olika aktiviteter, försäljning, lotteri och servering - ett sätt att samla in pengar till flyktingbarn. Vi behöver vinster av alla de slag, så kan ni bidra med något via era jobb, så tar vi tacksamt emot. Gyllene tillfälle till att visa att vi bryr oss och att vi alla kan göra något.
Klasskvällsdatum har jag fått av Jenna och Sarah. Deras sheman är späckade, liksom skolans, så den 1 dec var det datum som fanns i princip. Hoppas det passar er. Det är en tisdag. TID: 17.30-19.30. Pizza och samkväll. Mer info senare.


Ha en bra vecka!
Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar