söndag 15 mars 2015

Vecka 12

Hejsan!
Den här veckan har vi samhällskunskap och talar om lagar och regler. Vi hoppas även på att polisen ska komma på besök här framöver och berätta mer om det.
Ingen OÄ-läxa.
SV: På fredag har vi grammatikprov. I det ingår substantiv, verb, adjektiv, pronomen, räkneord, prepositioner och satsdelar. Läs i kompendiet!
På torsdag har vi vår traditionella genusdag de fyra första lektionerna.Dagen börjar med gemensam morgonsamling. Sen kommer tjejerna att göra "typiska" killaktiviteter och killarna kommer att göra "typiska" tjejaktiviteter. Killarna ska ta med ombyteskläder och handduk. Tjejerna ska ta med gympakläder och handduk samt oömma ytterkläder.Ni får jätte gärna klä ut er till det motsatta könet den här dagen Om man vill kan man ta med kläder hemifrån och klä ut sig enbart till "catwalken" lektion 4.
ÅK 6:s FÖRÄLDRAR INBJUDS TILL ETT INFORMATIONSTILLFÄLLE I KYRKBY HÖGSTADIESKOLAS AUDITORIUM PÅ ONSDAG 18/3 kl.19.00 (beklagar att vi är sena med den infon).
Måndagen den 23/3 efter lunch åker åk 5 på vimmelfest till stadsbiblioteket och träffar författaren Petter Lidbäck. Det slutar kl 14.00, så de kommer att komma hem lite senare än vanligt.

Ha en bra vecka!
Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar