lördag 24 mars 2012

Vecka 13 (26-30 mars)

Och veckorna de rusar på...det tycks bara vara att hålla i sig och åka med!
Under måndagen, 12.30-14, kommer åk 5 att få åka in till stadsbiblioteket och träffa författarna till bland annat Sune och Bert böckerna!
På tisdag får vi besök av två lärare från Godby högstadieskola. De vill bekanta sig med våra Smurff timmar. Förra veckan var vi och redigerade våra filmer i Lasse Sundbloms studio. MYCKET roligt och lärorikt! För möjligheter att visa upp dessa filmer, bland annat genom att Lasse ev lägger ut några av dem på sin hemsida (så att även ni kan se dem), behöver vi ert godkännande. Om ni INTE vill att ert barn eventuellt finns med på någon film ute på internet, meddela det till mig då. Det går bra att skriva det i planeringspärmen.
Åk 6 brukar ha engagerade föräldrar så att eleverna har fått åka på en gemensam Gröna Lund resa under våren. Så även i år! Familjen De Haas nämligen. De behöver dock mailkontakt av de föräldrar som är intresserade. Så vill man veta mera (och är förälder till en sexa) ska man maila dem. Adress: micael.dehaas@aland.net. (Detta är alltså ingen direkt anmälan.)

Läxor:
OÄ: Läsa om södra Europa till torsdagen. Sidorna: 84-89. De ska även lära sig kartan; länder och huvudstäder. Detta blir sista läxförhöret vad gäller Europa, och i och med att vi haft läxförhör under arbetets gång, så blir det ju inget prov. Nästa OÄ tema är människokroppen.
Ma: Minst 12 uppgifter.

Ha en skön vecka!
Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar