torsdag 11 augusti 2011

Nytt läsår, 2011-2012!

Tro det eller ej, men sommarlovet är faktiskt snart slut...det går så fort, men som tur var hinner man med att njuta av det också. Så nu börjar i alla fall jag bli sugen på att börja skolan igen. Lite rutiner skadar inte...
Hoppeligen har ni alla fått det brev som jag sände i onsdags (10 aug), där både schemat och skjutslistor fanns med. Nu hinner ni bekanta er lite med schemat innan vi ses. De första två dagarna det vill säga 18-19 aug, blir en mjukstart. Lite fel information om första skoldagens sluttid har vi också hunnit med, men det är 11.45 som gäller. Andra skoldagen är som schemat visar.

I år är vi 16 elever i 5-6 A, vilket säkert blir en stor skillnad mot fjolåret, i varje fall för mig och för sexorna som då vande oss med att vara hela 20 stycken. Vi välkomnar de nya femmorna lite extra mycket förstås!
Föräldramöte blir det snart, så att ni får bekanta er med våra tankar och idéer inför skolåret, och framför allt ges möjlighet till att få höra era funderingar och idéer. En av mina önskningar detta år är att få jobba mer med elevernas inlärningsstilar, det vill säga hitta dem och använda dem i undervisningen, så att det passar för alla på ett mer fördelaktigt sätt.

Ha det skönt!
Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar