söndag 12 december 2010

Vecka 50-51 (13-22dec)

Ja det börjar verkligen dra ihop sig nu! Inte många dagar kvar!
På tisdag firas luciamorgon. Sexans föräldrar har fått inbjudan till morgonen. Eleverna som är med i luciatåget ska ha vita strumpor och en vit t-skirt.
Vi övar och tränar lite drama. Ingen diktamen eller OÄ läxa. De flesta har inte heller någon matteläxa. Det viktiga är att öva sina dialoger, om man är med i teatern, och sångtexter.

Nästa vecka har vi genrep på måndagen och på tisdagen är eleverna lediga, eftersom vi har julfesten på kvällen. Festen är mellan 20-21 på Valborg. Då blir det Mumin inspirerat att se fram emot! Inbjudan har getts ut. Kom ihåg att returnera den. Sedan är sista skoldagen på onsdag, då slutar vi alla 12.45. De får då sina omdömen.
...och den 28dec åker jag iväg till Thailand för att njuta av värme men även arbeta på svenska skolan på Koh Lanta under jan och feb. Då vikarierar Marcus Lundberg mig. Så jag lämnar över stafettpinnen till honom för ett tag. (Och känner ett stort lugn inför det ;) )

Ha en bra vecka! Ha en bra jul och ett gott nytt år! Och ha det riktigt bra under januari och februari. Jag återkommer den 4 mars! Och glöm inte bort att ni har fantastiska barn!

Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar